Desi numele acestei supe pare putin dubios, va asigur ca este o supa delicoasa care se face atat de rapid incat veti dori sa o repetati curand. Supa are o savoare speciala si chiar daca eu nu sunt mare iubitoare de supa, am indragit-o din prima.Ingrediente:
o oala de supa de carne sau o supa din cub
2 oua
2-3 linguri de faina
boia si sare
Mod de preparare:
Punem pe foc supa si asteptam sa dea un clocot. Intre timp batem ouale spuma cu furculita si adaugam faina treptat si la final sarea. Frecam compozitia foarte bine cu lingura astfel incat sa arate ca o smantana. Cand supa clocoteste cu ajutorul unei furculite turnam pasta putin cate putin si amestecam din cand in cand. Acoperim oala ca sa dea inca 2-3 clocote. La final adaugam o linugrita de boia si sare dupa gust pentru gust si culoare.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu