Vrei sa iti rafinezi stilul culinar? Vino in comunitatea celor cu inspiratie in bucatarie!
Te asteptam si pe Facebook in grupul "Inspiratie in bucatarie"
.

marți, 22 iunie 2010

Chec cu pui

Checul cu pui este un o reteta simpla pentru o cina sau un mic dejun usor. Se poate face ori in tava de chec sau in forme de briose.

Ingrediente:

150 gr pastrama de pui

300 gr cascaval ras

4 oua

4 linguri smantana

3 cepe verzi sau cepe normale

1/2 conserva ciuperci sau ciuperci proaspete calite in putin ulei

4 linguri faina

sare, piper, oregano, boia

Mod de preparare:

Se mixeaza ouale, se adauga smantana, cascaval ras, pastrama, ceapa, ciuperci, faina si condimente. Se amesteca bine toate ingredientele. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet, apoi se toarna compozitia in ea. Se pune la cuptorul bine incins si se coace la foc mediu pentru 30 de minute.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu