Vrei sa iti rafinezi stilul culinar? Vino in comunitatea celor cu inspiratie in bucatarie!
Te asteptam si pe Facebook in grupul "Inspiratie in bucatarie"
.

marți, 29 iunie 2010

Crenvusti pe bat cu sos

O reteta vesela pe care o puteti face din cele mai banale ingrediente ca si binecunoscutii crenvusti. Sosul ofera un plus de rafinament necesar unei mancari asa de simple.

Ingrediente:

6 crenvusti

cateva fire de spaghete

3 ciuperci mari

o lingura faina

3 linguri smantana

3 linguri apa

marar, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie crenvusti de lungimea 5-7 cm. Se baga firele de spaghete prin crenvusti, astfel incat sa fie iesite la ambele capete. Se pun la fiert in apa cu sare la foc normal. Intr-o tigaie calim ciupercile  cu putin ulei, peste care punem faina si amestecam bine. Turnam smantana si apa  si lasam sa dea in clocot pentru 5 minute. Se adauga sarea, piperul si mararul dupa gustul nostru. Servim crenvustii calzi cu sos peste ei si alaturi de cartofi piure sau cartofi natur cu boia.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu