O reteta vesela pe care o puteti face din cele mai banale ingrediente ca si binecunoscutii crenvusti. Sosul ofera un plus de rafinament necesar unei mancari asa de simple.Ingrediente:
6 crenvusti
cateva fire de spaghete
3 ciuperci mari
o lingura faina
3 linguri smantana
3 linguri apa
marar, sare, piper
Mod de preparare:
Se taie crenvusti de lungimea 5-7 cm. Se baga firele de spaghete prin crenvusti, astfel incat sa fie iesite la ambele capete. Se pun la fiert in apa cu sare la foc normal. Intr-o tigaie calim ciupercile cu putin ulei, peste care punem faina si amestecam bine. Turnam smantana si apa si lasam sa dea in clocot pentru 5 minute. Se adauga sarea, piperul si mararul dupa gustul nostru. Servim crenvustii calzi cu sos peste ei si alaturi de cartofi piure sau cartofi natur cu boia.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu