Vrei sa iti rafinezi stilul culinar? Vino in comunitatea celor cu inspiratie in bucatarie!
Te asteptam si pe Facebook in grupul "Inspiratie in bucatarie"
.

sâmbătă, 26 iunie 2010

O papara foarte moale

Putem spune adio banalului ou fiert, ochi sau omleta. Gustul acestei papare este divin, moale si textura este remarcabila.

Ingrediente:

4 oua

2 linguri de apa

o bucata de unt

2 linguri de smantana

sare si piper

Mod de preparare:

Adaugam intr-un bol ouale, condimentele si apa. Le batem bine cu telul pana la omogenizare. Ungem o tigaie teflonata rece cu unt. Turnam in tigaia tot rece ouale batute. Punem la foc mic tigaia si amestecam incet in oala. Pentru 1-2 minute nu se va intampla nimic, dar mai apoi se va ingrosa sub forma unei paste. Amestecati in continuu pana obtineti textura dorita. Opriti focul si adaugati putin unt si smantana. Amestecati pana la omogenizare si serviti alaturi de rosii si ornat cu patrunjel.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu