miercuri, 26 martie 2014
Raft log dessert
Aceasta reteta a fost adaugata pe grupul de Facebook "Inspiratie in bucatarie" de catre Claudia Hotea.
Acest desert e ideal atunci cand vin musafirii si nu esti pregatita deloc. Sau cand vrei o gustare delicioasa rapid.
Ingrediente:
O prajiturica din comert, gen rol sau piscot
50 gr mascarpone
50 gr piure de castane
2 curmale
o capsuna
nuca de cocos pentru decor
Mod de preparare:
Tai prajiturica sau piscoturile in fasii lungi astfel incat sa semene cu o pluta. Le asezi pe doua randuri, data in fata. Ai nevoie cam de 5 fasii pe fiecare parte. Amesteci mascarpone cu piureul de castane si intinzi pe pluta alcatuita din piscot. Feliezi o capsuna si asezi cate o bucata de o parte si de alta. In mijloc adaugi o curmala taiata in doua. Putina nuca de cocos de decor si e gata treaba. Eu am pus si niste banane dezhidratate, dar nu e neaparat nevoie.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)

0 comentarii:
Trimiteți un comentariu