luni, 31 martie 2014
Piept de pui crispy cu parmezan
Aceasta reteta a fost adaugata pe grupul de Facebook "Inspiratie in bucatarie" de catre Ramona Ciuchendea.
Ingrediente:
Piept de pui
Faina
2 oua, 2 linguri de apa
patrunjel tocat
1/2 ceasca de branza parmezan
Cereale (corn flakes)
ulei vegetal pentru prajit
Mod de preparare:
Intr-o tigaie adaugati ulei vegetal incalziti pentru prajit.
Intr-un castron puneti cerealele. Intr-un bol se amesteca ouale si apa si se adauga patrunjel. Adauga branza parmezan si amesteca totul bine.
Urmeaza procedeul ca la snitele. Trece pieptul de pui prin faina, scutura excesul. Trece-l prin ou si in final prin cereale.
Prajeste circa 3 minute pe fiecare parte, in functie de grosimea pieptului de pui pana se face de un maro auriu.
Serveste cu sos Remoulade.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)

0 comentarii:
Trimiteți un comentariu