luni, 31 martie 2014
Paine de casa dulce
Aceasta reteta a fost adaugata pe grupul de Facebook "Inspiratie in bucatarie" de catre Angelica Dunca.
Ingrediente:
1kg faina alba, eu jolosesc faina Grania pt cozonac
3 linguri de ulei
putina sare
putin zahar
drojdie uscata o dizolv in apa minerala
3 oua de casa, o cescuta de lapte si apa minerala.
Mod de preparare:
Le framant ( de fapt nu framant eu ci robotul de bucatarie) pun aluatul la dospit (am un vas Taper cu capac si cand e gata fodpit capacul sare e ff ok il recomand) . Cand e gata ma joc putin fac diferite forme pe deasupra o dau cu ou si o pun la cuptor , o las pana rumeneste, dupa ce o scot din cuptor o invelesc intr-un prosop si o las cel putin 15 min ca sa nu se intareasca . E foarte buna si seamna mult cu pasca pe care o facea bunica
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)

0 comentarii:
Trimiteți un comentariu