vineri, 28 martie 2014
Creveti cu paste si sparanghel
Aceasta reteta a fost adaugata pe grupul de Facebook "Inspiratie in bucatarie" de catre Ramona Ciuchendea.
Ingrediente:
20 creveti medii proaspeti
condiment pentru fructe de mare (cumparat la plic din Kaufland)
4 frigarui din lemn, inmuiate timp de 10 minute in apa
sparanghel subtire
sare si piper negru macinat
paste
Ulei de masline 2 linguri
parmezan ras
Mod de preparare:
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Cand sunt gata, se scurg si se amesteca cu ulei de masline, sare si piper. Acoperiti cu parmezan ras.
Se inmoaie frigaruile de lemn timp de 10 minute in apa, apoi infilati 4,5 creveti unsi cu ulei de masline pentru a acoperi batul. Se presara cu condimentul pentru fructe de mare pe ambele parti. Continuati la fel cu crevetii ramasi si frigarui.
Se clateste si se taie capetii la sparanghel. Amestecati in ulei de masline, sare și piper.
Puneti pe gratar crevetii 2-3 minute pe fiecare parte si la fel pentru sparanghel.
Serviti peste paste si bucurati-va!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)

0 comentarii:
Trimiteți un comentariu