vineri, 28 martie 2014
Cous cous cu ciuperci si salata exotica de leurda si mango
Aceasta reteta a fost adaugata pe grupul de Facebook "Inspiratie in bucatarie" de catre Claudia Hotea.
Ingrediente:
100 gr couscous
o ceapa rosie
jumatate de ardei
2 ciuperci brune
4 fire de leurda
jumatate de mango
4 fire de ceapa verde
o ridiche
jumatate de ardei
2 smochine uscate
Sprinkle: fulgi de ovaz, seminte de in, seminte de dovleac, feliuta de mar dezhidratat
Ulei de masline, sucul de la jumatate de lamaie, menta uscata
Mod de preparare:
Toci ceapa, ardeiul si ciupercile si o pui la calit in o lingura de ulei de masline. Cand s-au inmuiat putin pui couscous-ul si il lase sa se prajeasca putin. Torni jumatate de litru de apa fierbinte si adaugi sare, piper, curry. Dupa ce s-a absorbit apa, adaugi patrunjel tocat.
Pentru salata, toci leurda si ceapa verde, iar ardeiul, mango si smochinele se taie in cuburi potrivite. Amesteci totul si pui uleiul, sucul de lamaie, sare si menta. Deasupra urmezi cu sprinkelul de fulgi de ovaz, seminte de in, seminte de dovleac, feliuta de mar dezhidratat rupta in bucati.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)

0 comentarii:
Trimiteți un comentariu