Vrei sa iti rafinezi stilul culinar? Vino in comunitatea celor cu inspiratie in bucatarie!
Te asteptam si pe Facebook in grupul "Inspiratie in bucatarie"
.

marți, 17 august 2010

Paine umpluta

Ideala pentru micul dejun alaturi de o cana cu lapte, painea umpluta cu bunatati face deliciul oricarui gurmand.

Ingrediente:

o franzela mica nefeliata

200 gr cascaval ras

200gr sunca (sau orice alt mezel preferat)

4 castraveti murati

2 oua fierte

2 linguri de smantana

sare, piper

Mod de preparare:

Taiem franzela la un capat si scoatem miezul. Il sfaramam apoi intr-un bol si adaugam restul ingredientelor taiate cubulate. Amestecam bine si adaugam smantana pentru a lega compozitia. Condimentam cu sare si piper, eventual putin oregano. Umplem painea si o invelim in folie. O dam la frigider vreo 2-3 ore minim, apoi o feliem si o servim.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu