Vrei sa iti rafinezi stilul culinar? Vino in comunitatea celor cu inspiratie in bucatarie!
Te asteptam si pe Facebook in grupul "Inspiratie in bucatarie"
.

luni, 30 august 2010

Oua in paine

Pentru un mic dejun delicios si cu pretentii de weekend.

Ingrediente:

2 chifle

2 oua

smantana sau unt

cascaval

condimente

sare si piper

Mod de preparare:

Taiem capacul fiecarei chifle si inlaturam miezul, avand grija sa mai lasam pe lateralele si pe fundul chiflei. Spargem cate un ou in fiecare chifla. Punem peste putin unt sau smantana si presaram putin cascaval. Deasupra condimentam cu sare si piper si alte condimente care ne plac (busuioc, chilli, boia, oregano, etc). Punem chiflele pe o tava si o dam la cuptorul preincalzit la 220 grade vreo 20-25 de minute pana cand ouale sunt facute. Dupa 20 de minute punem pe tava si capacele chiflelor si le lasam la copt vreo 5 minute. Servim alaturi de legume proaspete si branza feta.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu