Se apropie sezonul vinetelor si o mancare regeasca pe baza lor e tot ce aveti nevoie. Probabil ca multa lume s-a plictisit deja de traditionala salata de vinete de aceea urmatorul fel e o delicatese care nu trebuie ratata. Puteti sa le serviti alaturi de carnita innabusita sau salata de rosii.Ingrediente:
6 vinete
o lingura de ulei
o lingura de faina
o cana de lapte
2 linguri de cascaval ras
o legatura de patrunjel
sare, piper
Mod de preparare:
Prajiti vinete pe ambele parti, indepartati-le coaja si le tocati. Prajiti usor faina in ulei pana devine aurie. Adaugati peste compozitie vinetele, laptele, cascavalul ras si amestecati timp de cateva minute pana la omogenizare. Apoi condimentam dupa gust si ornam cu patrunjel. O delicatese turceasca pe care nu puteti sa o ratati.
Pofta buna!
1 comentarii:
Simplu si la obiect!
Trimiteți un comentariu