O reteta excelenta pentru un mic dejun bun si gustos. Si mai ales acum ca e vara si avem rosii din plin va indemn sa o incercati cu drag. E atat de simpla, desi rezultatul spune ca ati stat ceva timp in bucatarie. Pot sa spun ca e in categoria caserolelor, atat de iubite peste tot in lume si totodata atat de hranitoare.Ingrediente:
4 oua
100 gr piept de pui pastrama
3 rosii
sare, piper, marar
putin ulei
Mod de preparare:
Se taie cubulete rosiile si pieptul de pui. Se separa cele 4 oua. Albusurile le amestecam cu rosiile, pieptul, uleiul, sare, piper si marar. Le punem intr-un vas termoizolant yena si deasupra turnam cele 4 galbenusuri cat se poate de intregi. Le dam la cuptor la temperatura de 200 de grade pana se rumenesc. Dureaza cam vreo 20-30 de minute. Se poate servi ca atare sau alaturi de o salata proaspata de castraveti cu iaurt.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu