Vrei sa iti rafinezi stilul culinar? Vino in comunitatea celor cu inspiratie in bucatarie!
Te asteptam si pe Facebook in grupul "Inspiratie in bucatarie"
.

joi, 22 iulie 2010

Oua gratin

O reteta excelenta pentru un mic dejun bun si gustos. Si mai ales acum ca e vara si avem rosii din plin va indemn sa o incercati cu drag. E atat de simpla, desi rezultatul spune ca ati stat ceva timp in bucatarie. Pot sa spun ca e in categoria caserolelor, atat de iubite peste tot in lume si totodata atat de hranitoare.

Ingrediente:

4 oua

100 gr piept de pui pastrama

3 rosii

sare, piper, marar

putin ulei

Mod de preparare:

Se taie cubulete rosiile si pieptul de pui. Se separa cele 4 oua. Albusurile le amestecam cu rosiile, pieptul, uleiul, sare, piper si marar. Le punem intr-un vas termoizolant yena si deasupra turnam cele 4 galbenusuri cat se poate de intregi. Le dam la cuptor la temperatura de 200 de grade pana se rumenesc. Dureaza cam vreo 20-30 de minute. Se poate servi ca atare sau alaturi de o salata proaspata de castraveti cu iaurt.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu