Vrei sa iti rafinezi stilul culinar? Vino in comunitatea celor cu inspiratie in bucatarie!
Te asteptam si pe Facebook in grupul "Inspiratie in bucatarie"
.

miercuri, 28 iulie 2010

Hering marinat cu sos de iaurt

Iaurtul este probabil un aliment care poate fi consumat in o mie si o suta de feluri si incerc sa il introduc in dieta si in salate si mancaruri pe cat posibil. Cat despre capitolul peste, merge cam oricand mai ales daca e savuros si consistent. Felul urmator de mancare se poate gati atat pentru voi cat si pentru musafiri.

Ingrediente:

2 heringi marinati (se gasesc in orice supermarket)

o ceapa

un ardei gras

un mar

150 gr branza dulce

250 g iaurt

2 linguri zeama de lamaie

sare, piper, marar

Mod de preparare:

Tocam marunt ceapa, ardeiul si mararul. Dam marul pe razatoarea mica si il stropim cu zeama de lamaie. Amestecam branza cu iaurtul pana obtinem o pasta si adaugam in ea ceapa, ardeiul, mararul si marul. Adaugam sare si piper dupa gust.

Ca servire taiem heringii in bucati destul de mari si ii servim alaturi de sos. Putem alege o garnitura de cartofi natur sau legume sote in unt.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu