joi, 3 aprilie 2014
Somon la gratar cu cartofi natur si salata de verzituri
Aceasta reteta a fost adaugata pe grupul de Facebook "Inspiratie in bucatarie" de catre Claudia Hotea.
Ingrediente:
2 file de somon
500 gr de cartofi
salata verde, spanac, leurda, ceapa verde
Condimente: sare, piper, boia, patrunjel, marar
Mod de preparare:
Somonul se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste pe gratar folosind paletele speciale pentru peste.
Cartofii se curata si se pun intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei si 2 de apa. Se mai adauga apa pana cand sunt facuti bine. Apoi se lase sa se evapore. Se amesteca din cand in cand. La final se condimenteaza cu sare, piper, boia si patrunjel.
Verziturile si taie fasii, se amesteca, se adauga ulei masline, otet balsamic sau de vin rosu, sare, piper si marar.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)

0 comentarii:
Trimiteți un comentariu