joi, 3 aprilie 2014
Chec aperitiv
Aceasta reteta a fost adaugata pe grupul de Facebook "Inspiratie in bucatarie" de catre Claudia Hotea.
Ingrediente de baza:
- 5 oua
- 150ml lapte
- 250g faina
- o lingurita praf de copt
- sare, piper, condimente dupa gust
- 200g cascaval ras
Ingrediente variabile:
- ciuperci, sunca, porumb, ardei, leurda, ceapa verde, rosii uscate etc.
Mod de preparare:
Ouale intregi se amesteca cu laptele. Se adauga cascavalul ras si apoi faina, praful de copt, sare, piper si condimente.
Ingredientele variabile pot sa fie orice aveti prin frigider taiat cubulete sau fasii mai scurte. Se amesteca si acestea la cuptor.
Se pre-incalzeste cuptorul la 180-200 de grade si se lasa 30-35 minute pana trece testul scobitorii.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)

0 comentarii:
Trimiteți un comentariu