Vrei sa iti rafinezi stilul culinar? Vino in comunitatea celor cu inspiratie in bucatarie!
Te asteptam si pe Facebook in grupul "Inspiratie in bucatarie"
.

marți, 1 aprilie 2014

Frigarui cu carne de miel


Aceasta reteta a fost adaugata pe grupul de Facebook "Inspiratie in bucatarie" de catre Ramona Ciuchendea.

Ingrediente:

1 kg carne de miel (cotlet), taiat in bucati 
3 linguri ulei de masline 
4 linguri miere 
4 linguri otet balsamic alb 
2 lingurite chimion macinat 
frunze de menta uscate 
1 ceapa alba mica tocata marunt
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Taiati carnea cubulete. Pune-o intr-un castron, deoparte. 
Se amesteca bine toate ingredientele de mai sus pana se dizolva mierea si se toarna peste carne. Se lasa la marinat peste noapte in frigider, acoperite. 

Pregateste gratarul, infige carnea si legume pe bat de metal sau de lemn (cele de lemn imnuiate in apa pentru a rezista la ardere). Serviti imediat cu orez, cartofi copti dupa gusturi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu