Aroma acestor biscuiti va imprastia in orice casa mirosul sarbatorilor de iarna. Oricand dorim sa ne reamintim de atmosfera de sarbatoare sau efectiv vrem ceva bun si usor, biscuitii "Portocala" sunt raspunsul.Ingrediente:
130 gr margarina pentru prajituri
150 gr zahar brun (merge si cu cel alb)
170 gr miere
o lingurita esenta de portocala
o lingura coaja rasa de portocala
350 gr faina
o lingurita praf de copt
o lingurita scortisoara
Mod de preparare:
Batem spuma margarina si zaharul si adaugam peste oul, mierea, esenta si coaja de portocala, amestecand bine. Adaugam peste faina amestecata deja cu praful de copt si scortisoara. Omogenizam bine pana obtinem un aluat moale pe care il putem modela.
Formam bilute de marimea unei nuci pe care le asezam in tava tapetat cu hartie de copt. Le coacem 12-14 minute la cuptorul pre-incalzit la 180 grade Celsius. Ii putem pudra cu zahar sau glazura dupa preferinta. Oricum sunt buni si asa simpli.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu