Vrei sa iti rafinezi stilul culinar? Vino in comunitatea celor cu inspiratie in bucatarie!
Te asteptam si pe Facebook in grupul "Inspiratie in bucatarie"
.

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Piept de pui umplut cu ciuperci

Ingrediente:

 

300 gr piept de pui dezosat

4 ciuperci proaspete

100 gr cascaval

condimente, sare

100 ml ulei




Mod de preparare:




Pieptul de taie in bucati , se taie subtire si se bate putin , se umplu cu cacaval si ciuperci taiate fasii. Se condimenteaza, se sareaza si se ruleaza. Se prind cu scobitori. Se presara sare cu verdeata. Se introduc la cuptor intr-o tava cu putin ulei. Se lasa la cuptor sa se patrunda. Dupa ce s-au patruns se pun pe o farfurie asociate cu diverse garnituri.

Pofta buna!

1 comentarii:

Florin spunea...

Daca doriti sa aveti mai multi vizitatori pe site, va propunem un parteneriat cu site-ul www.edelicios.ro (motor de cautare pentru retete). Va rugam sa ne contactati pe formularul de pe site.

Trimiteți un comentariu